Lepsämän kylänraitin siivoustalkoot ti 24 – ke 25.4.2018

Lepsämän kylänraitin siivoustalkoot ti 24 – ke 25.4.2018
☀️🍂☀️🍁☀️🌿☀️🍃☀️

Talkoolaisille jaetaan roskasäkkejä tiistaina 24.4. klo 18.00 alkaen Nuorisoseurantalo Toukolan pihalla, jossa jaetaan ohjeet, roskasäkit ja siivousalueet. Omat hanskat ( ja mahdollisuuksien mukaan myös työvälineitä mukaan).

Samassa yhteydessä ti 24.4. klo 18.00 järjestetään Helamarkkinoiden to 10.5.2018 mainoskylttitalkoot Toukolassa. Tällöin viimeistellään tienvarrelle sijoitettavia mainoskylttejä ja pidetään valmistelujen talkoopalaveri.

Tervetuloa joukolla mukaan talkooporukkaan niin saadaan kylän tienvarret kerrralla siistiksi.

☀️⭐️Tarjolla grillimakkaraa talkoolaisille talkoiden päätteeksi.⭐️☀️

Jätesäkkejä voi noutaa myös Nurmijärven kirjastoista ja Metsä- Tuomelan jäteasemalta, lisätietoja: www.nurmijarvi.fi/…/9868/kunnan_yleisten_alueiden_siivousta…

Lepsämän perinne- ja kyläyhdistyksen pj Pentti Lahdenvuo vuoden 2014 keväisissä siivoutalkoissa ja myös tänä vuonna johtamassa talkooporukkaa nykyisen pj:n Mikael Hartikaisen kanssa. Kuva: Matti Vanhanen.